top of page

Veikkaan, että viihdyt meillä.

Tuetuksi perustaja.jpg

Jos olet lastensuojelun ammattilainen ja haluat työskennellä kehittyvässä ja innovatiivisessa yrityksessä lasten ja nuorten parhaaksi, on Tuetuksi sinulle oikea paikka. 

TuetuksiOy-logo-web.jpg
tukihenkilö.jpg

Haemme sinua, 

joka haluat työskennellä lasten ja nuorten hyväksi, olla osa perheitä ja työskennellä verkostoissa pitäen lankoja käsissäsi. Sinä voit vaikuttaa omaan työhösi ja sopia työajat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Kannustamme ja autamme sinua kouluttautumaan ja kehittymään työssäsi. Teemme työtä läpinäkyvästi ja rehellisesti, pidämme lupauksemme.

Tarjoamme sinulle,

yrityksen, jossa ihminen on aina keskiössä – sekä asiakas että työntekijät. Tarjoamme laadukasta ja tavoitteellista ympäristöä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä. Työ on vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole toisensa näköinen. Teet töitä sekä asiakkaan että hänen verkostonsa kanssa ja olet tärkeä linkki eri toimijoiden välillä.

 

Onnistuaksesi tässä työssä tulee sinun olla itseohjautuva ja joustava, pitkäjänteinen ja kykenevä käsittelemään muuttuvia tilanteita. Perheet, joissa työskentelet, kaipaavat tukea, turvaa ja ohjausta ammattilaiselta – juuri sinulta.

Tuetuksi etusivu.jpg

Tarjoamme hyvät työpaikkaedut kuten kattavan työterveyshuollon , tukea jatkokoulutukseen ja

iloista työtiimiä. 

Haluatko tulla meille töihin?

Avoimet työpaikat

Gör läxor

AMMATILLINEN TUKIHENKILÖ

Haetko työtä jolla todellakin on merkitystä? Hienoa - löysit meille. 

 

Haemme joustavaa ja itseohjautuvaa ammatillista tukihenkilöä, ennen kaikkea hyvää tyyppiä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja antoisan työn moniammatillisessa ympäristössä jossa pääset tekemään töitä omalla persoonallasi. Sinulla tulee olla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan perustutkinto (tai näitä vastaava) sekä vuoden työkokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tarvitset työssäsi ajokorttia. On mahtavaa jos sinulla on kokemusta lastensuojelutyöstä. 

Är du tvåspråkig? Perfekt!

Haemme alkuun tuntityöntekijää. Viikkotyötunnit kasvavat sitä mukaa kun sinulle tulee asiakkaita. Tarjoamme palkkauksen sosiaalialan TES:n mukaisesti.


Lähetä hakemuksesi minulle sähköpostitse (pasi@tuetuksi.fi), niin palaan asiaan pikimmiten.

Image by Headway

AVOIN HAKEMUS

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Saat mielellään lähettää meille avoimen hakemuksen, kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja otamme kaikki hakemukset huomioon. Olemme avoimia uusille ajatuksille, joten ehdota rohkeasti mitä työtä sinä voisit meillä tehdä.

Lähetä hakemuksesi minulle sähköpostitse (pasi@tuetuksi.fi), niin palaan asiaan.

Miksi kannattaa hakea meille?

Heart & Hands_edited.png

Teemme työtä läpinäkyvästi ja rehellisesti, pidämme lupauksemme.

Idea 2_edited.png

Kannustamme ja autamme sinua kouluttautumaan ja kehittymään työssäsi.

Team Building_edited.png

Ihminen on aina keskiössä, sekä asiakas että sinä.

Visiomme ja tavoitteemme

Me tähtäämme sopivasti huipulle. Haluamme tarjota meidän alueen laadukkainta ja asiakaslähtöisintä palvelua - ihminen on keskiössä. Tavoittelemme sopivan kokoista moniammatillista tiimiä, jotta voimme palvella perheitä kaikilla heidän tarvitsemillaan osa-alueillaan. Haluamme olla asiakkaiden tuki ja turva kaikkina hetkinä.

 

Tavoittelemme myös epävirallista “paras työpaikka” -titteliä. Haluamme olla kilpailukykyinen ja tavoiteltava työpaikka sekä saada ne parhaimmat tyypit joukkoomme. 

Image by Fatih
Tuetuksi perustaja.jpg

Toivottavasti kiinnostuit!

 

Voit mielellään olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla jos jokin mietityttää, tai vaikka jättää hakemuksen heti. Tarkistan hakemukset säännöllisesti ja olen sinuun yhteydessä kahden viikon sisään hakemuksen saapumisesta. 

Terveisin Pasi

bottom of page